≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Ett bra sätt att hantera bloggare

Med anledning av ett tidigare blogginlägg om lanseringen av Bokvideo.se som verkade vara lite förhastad fick jag en kommentar från dem. Det är fortfarande lite märkligt att lansera webbtjänster utan innehåll, om det så bara är så i några timmar (enligt dem). Men, efter att ha fått respons ska jag se hur det har utvecklats sedan jag tittade senast. Hade en affär öppnat med bara en apelsin på tredje hyllraden skulle jag nog tänkt efter två gånger innan jag gick dit igen.

Tycker i alla fall att det är ett berömvärt sätt att hantera det som skrivs om deras tjänst på nätet. Jag gör inget anspråk på att vara någon maktfaktor på nätet med mina texter, men likt förbannat finns de där och någon kan råka läsa det. Och det påverkar såklart på något sätt, tillsammans med allt annat.

Alla företag kan inte ha avdelningar för att hantera den s.k. bloggosfären eller Internet i övrigt, men det skulle inte skada om fler gjorde denna omvärldsbevakning till en rutin för att hålla koll på vad påverkar bilden av företaget.

Det gjorde i alla fall att jag ska ge dem en andra chans. Alltid något.