Hem  |  Blogg  |  Porträttfotografering  |  Produktfotografering  |  Författarporträtt  |  Reportage & reklam  |  Arkiv  |  Kunder  |  Kontakt

Personalfotografering, i min fotostudio eller på plats hos er

stefan-tell_portrattStefan Tell heter jag, fotograf i Stockholm med fotostudio på Holländargatan 30 (nära t-bana Rådmansgatan). Jag fotograferar för företag, organisationer, stora som små, samt tidningar och bokförlag.

Kontakta mig för priser, bokning eller om du har några frågor, ring 0708-88 94 07 eller maila stefan@stefantell.se

Jag hjälper företag i Stockholm med porträttfotografering av personalen i era lokaler eller i fotostudio på Holländargatan 30. Fotografering av personalbilder kan ske vid ett tillfälle eller löpande när det behövs porträtt av nyanställda. Jag ser till att de håller samma stil, oavsett när de är tagna. Hör gärna av er om ni behöver bra bilder på personal, VD, eller styrelse till hemsidan, bildbanken, årsredovisning eller intranätet.

Fotoblogg från fotograf Stefan Tell i Stockholm Fotoblogg Följ fotograf Stefan Tell på Facebook Facebook Följ fotograf Stefan Tell på Twitter Twitter Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på LinkedIn LinkedIn Lägg till fotograf Stefan Tell som kontakt på Flickr Flickr Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på Google+ Google+ Link to English blog - Photographer Stefan Tell - Photography and Lighting (Sweden) Blog in English

Personalporträtt i svartvitt

Personalporträtt i svartvitt

Bemannings-, och rekryteringsföretaget Amendo behövde nya personalbilder att använda på hemsidan, till bildarkivet och som pressbilder och samlade personalen för fotografering i min fotostudio vid tre olika tillfällen som passade allas schema. Här är resultatet

Henrik Pontén, porträttfotografering av pressbilder för Antipiratbyrån. Fotograf Stefan TellPressbilder av Henrik Pontén, Antipiratbyrån

Henrik som arbetar som ansvarig jurist på Antipiratbyrån behövde nya porträttbilder att använda som pressbilder i deras bildbank och kontaktade mig för en porträttfotografering i min fotostudio. Enligt Wikipedia ska han vara bra på fäktas, men vi höll oss till vanliga porträtt.

Porträttfotografering med portabel fotostudio hos Poolia

Porträttfotografering på plats hos Poolia

På uppdrag av DM-byrån Smicker fotograferade jag 51 personer ur Poolias personal i Stockholm på deras kontor där jag satte upp en tillfällig, portabel fotostudio, fotograferade alla medarbetarna mot vit bakgrund och monterade sedan porträtten mot olika bakgrunder.

Porträttfotografering i fotostudio till konsultprofiler

Studioporträtt till konsultprofiler

Porträttfotografering för konsultföretaget Adaptit till deras marknadsföring och konsultprofiler. Fotograferat i min fotostudio som halvkroppsporträtt, sedan levererat i både färg och svartvitt som både halvkropp-, och ansiktsporträtt i några olika storlekar.

Porträttfotografering av personalen på PRI i fotostudioPersonalporträtt till hemsida, intranät & bildbank

På uppdrag av reklambyrån BKC Sthlm fotograferade jag medarbetarna på pensionsföretaget PRI till deras nya hemsida och för övrigt material. Personalen bokades in enligt ett lämpligt tidsschema och fotograferades i min fotostudio. Vissa är alltid enkla att fotografera och några behöver coachas.

Porträttfotografering i Stockholm för Bonnierförlagens marknadsavdelningPersonalporträttfotografering

Bonnierförlagen har slagit samman ett antal av deras bokförlags marknadsavdelningar och arbetar gemensamt i samma lokaler vilket gjorde att de behövde nya personalporträtt till hemsida och tryckt material. De anlitade mig och jag satte upp en enklare fotostudio.

foto Stefan Tell - Porträtt av Bertil GuvePorträttfotografering i fotostudio

Träffade Bertil först då jag skulle ta ett porträtt till en artikel som numera finns på Avanzas webbtjänst Placera.nu som är skriven av Ingrid Kindahl på Editor Media). Senare tog jag några porträttbilder till hans egen verksamhet i studion.

Porträttfotografering av personalen på bokförlaget Berghs

Porträtt av medarbetare på litet bokförlag

Nära Odenplan finns Berghs Förlag som är ett litet oberoende bokförlag som bl a ger ut böckerna om Grodan och även lite allt möjligt annat. De kontaktade mig för en porträttfotografering av deras medarbetare att använda i pressmaterial och på hemsidan.

Porträttfotografering på Gransegel, porträtt av segelmakare

Porträttfotografering av svenska segelmakare

Via en kompis med stort seglarintresse och en väldigt rolig SeaOn-trimaran kom jag i kontakt med Gransegel som är ett litet men otroligt kompetent segelmakeri som gärna ville ha bra porträttbilder på deras personal tagna i loftet (där de syr sina segel) utanför Stockholm.

Personalfotografering, porträtt av medarbetare på ACAD

Porträttfotografering med akustikexperter

Akustikföretaget, eller kanske snarare, bullerexperterna ACAD expanderar och behövde komplettera den personalfotografering som jag gjorde åt dem 2008. De två nyanställda fotograferades med samma ljussättning så att det skulle passa in på hemsidan och i övrigt.

Porträttfotografering av personalen på konsultföretaget Rumbline i fotostudio

Porträttfotografering för konsultprofiler

IT-konsultföretaget Rumbline hyr ut väldigt kompetent personal till olika företag som behöver styra upp IT-projekt och annat. I den världen är konsultprofilen en väldigt viktig faktor när kunderna väljer vilka konsulter de ska hyra in, så ett bra porträtt underlättar betydligt.

Porträttfotografering av Stockholmsbaserat sökoptimeringsföretag

Porträttfotografering för sökföretag

Search Integration är ett företag som hjälper andra företag att bli bättre på sökmotorsmarknadsföring. Och när de letade efter en porträttfotograf som kunde ta bra och representativa bilder av deras medarbetare hittade de mig med hjälp av en sökmotor.

Porträttfotografering av VD, delägare och personalen på ACADPorträttfotografering av VD, delägare och personal

ACAD International är experter på buller, oljud och hur man får bra akustik i olika miljöer, allt från industrier och konserthus till Soliden på Skansen och restauranger. De behövde snygga upp sina ansikten utåt och tog hjälp av mig för att få några bra porträtt av personalen.

Porträttfotografering av personalen på advokatfirman Åberg & Co

Porträttfotografering av personal på advokatbyrå

Fotografering av medarbetare & delägare på en advokatfirma i centrala Stockholm. Fotograferingen skedde på plats hos dem dit jag tog med mina blixtar och satte upp en enklare fotostudio i ett av deras konferensrum.

Foto: Stefan Tell - Ramon Malave, Svenska Karatelandslaget

Sportfotografering av tidigare guldmedaljör 

Ramon behövde några bilder till marknadsföringen av hans nya karateverksamhet, ett träningscenter på Luntmakargatan i Stockholm, och här är några av bilderna. Tagna medan svenska karatelandslaget tränade.

Foto: Stefan Tell -  Porträtt av Eva Rusz & Ramon Malave

Porträttfotografering till promotion

Några porträtt för ett samarbetsprojekt Ramon Malave och Eva Rusz hade för något år sedan. Ramon har tidigare varit guldmedaljör i karate, och Eva figurerar i olika tidningar och böcker.

 

Fotoblogg från fotograf Stefan Tell i Stockholm Fotoblogg Följ fotograf Stefan Tell på Facebook Facebook Följ fotograf Stefan Tell på Twitter Twitter Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på LinkedIn LinkedIn Lägg till fotograf Stefan Tell som kontakt på Flickr Flickr Lägg till fotograf Stefan Tell i ditt nätverk på Google+ Google+ Link to English blog - Photographer Stefan Tell - Photography and Lighting (Sweden) Blog in English

Hem  |  Blogg  |  Porträttfotografering  |  Produktfotografering  |  Författarporträtt  |  Reportage & reklam  |  Arkiv  |  Kunder  |  Kontakt

Besök gärna min fotoblogg

Please visit my English photo blog

© Stefan Tell 2011

Rättigheterna till allt material på denna webbplats tillhör Stefan Tell och ingen annan.

Vill du använda något material, köpa bilder eller liknande? Hör gärna av dig.