≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Jag kan och gillar att ge

2019 har varit ett väldigt bra år för mig. Både som fotograf, företagare och person. Samma gällde för 2018 och 2017. Minns inte exakt, men tror att även 2016 och 2015 var riktigt bra. Och så vidare.

Ju äldre jag blir, med roligt jobb och en frisk fantastisk familj, desto oftare tänker jag på hur otroligt bra jag har det. Det gör att jag är i den lyxiga positionen att kunna dela med mig. Men det är ju något jag gör för att jag vill göra det.

Fyll gärna på med ditt bidrag

Dela med sig av erfarenheter och kunskap kostar egentligen inget, förutom tid kanske? Det hjälper dock inte alla. En sak som faktiskt hjälper på andra sätt är mat, filtar, lampor och tält. Där kan jag bidra med pengar, och det känns bra.

Det finns en bonus med denna gåva, och det är att Akelius Foundation fyller på med lika mycket du ger fram till jul till Sverige för UNHCR.

Här kan du bidra med din gåva, som blir dubbelt så stor:

->Länk till insamling på till UNHCR på Facebook.

Det finns så många fantastiska initiativ på nätet när det gäller insamling till andra som behöver resurserna mer. Jag hoppas det här kan leda till något bra för de som inte har det lika lyxigt som jag.

Kan du avvara en summa skulle jag bli glad.

Tack på förhand.

/Stefan

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.