≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Utöka ditt nätverk vid varje leverans

Mitt nätverk med kunder och andra växer varje gång jag levererar bilder, och det är tack vare denna lilla och enkla rutin. Det enda som krävs är några genvägar man snabbt kopierar till en mapp på datorn.

Sprid dina sociala medie-länkar

Alla mina kunder har sina egna mappar på mitt Dropbox-konto, vilket gör det enkelt för mig att bara skicka en länk till dem när jobbet är klart och porträtten ska levereras.

I en annan mapp på Dropbox har jag Internet-genvägar till mina olika sidor på sociala medier, de kopierar jag till respektive bildleverans. På så sätt finns det alltid länkar till mina konton på Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter samt blogg och portfolio.

När kunden sprider bilderna till tidningar, anställda eller samarbetspartner följer länkarna till mina sidor med. Rätt ofta med resultatet att jag får nya kontakter eller följare, utan att ens behöva be om det.

Ett smidigt och enkelt sätt att alltid få med mitt namn och länkar vid varje leverans, som förr eller senare kanske leder till något nytt. Prova gärna själv, det tar ingen tid och kostar inte ett öre.

Några av mina länkar…

Har du något smart du skickar med i varje leverans?

/Stefan