≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

1000 tack!

facebook-sida-fotograf-1000-gilla-markeringar

Äntligen har jag nått ett mål jag inte vet vad jag ska göra med, eller varför det egentligen betyder något. Men 1000 är en rejäl siffra som är kul, och nu har jag äntligen lyckats locka (eller tjata till mig) att tusen personer klickat på Gilla på min svenska Facebook-sida. Eller rättare sagt, det är 1009 stycken när jag skriver detta, och kanske ännu fler i morgon?

När jag startade Facebook-sidan (har inte kollat exakt när det var) ville jag främst hitta ett sätt för att slippa förpesta mina vänners tillvaro med för mycket jobbrelaterat (nu får det bli bilder på barn istället, och kanske blodpudding ibland).

Sen blev det ändå att rätt många av dem följde min jobbsida, men då har de i alla fall fått välja det själva, om de är intresserade. Exakt hur jag fick de resterande att klicka vet jag inte, men det kallas väl organisk tillväxt?

Hursomhelst gillar jag min Facebook-sida, den har fått mig att sluta fokusera på att det kommenteras mindre och mindre på bloggar nuförtiden, min inkluderad. Respons, interaktion och bra tips med glada tillrop och lite frågor då och då får jag istället där, eller snarare, väldigt ofta.

Apropå det tycker jag att om du jobbar som fotograf borde du verkligen lägga lite tid på att aktivera din Facebook-sida, och har du inte en idag tycker jag du ska skaffa en direkt. Det kanske inte händer så mycket i början, men förr eller senare rullar det på. Samma gäller såklart med en blogg, det är otroligt bra på alla sätt, om man tar sig lite tid att sköta om den dvs.

Nu återstår bara att få 1000 kontakter på LinkedIn, så har du inget bättre för dig finns det en länk för att komma till min sida där och skapa kontakt. Såklart.

Nästa inlägg på bloggen kommer förresten bli nummer 800, när vi ändå är inne på stora och jämna tal. Det kanske blir en recension av en smidig ringblixtadapter för Speedlights som jag gillar skarpt?

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.