≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Enklare att kommentera nu

Med Disqus installerat på bloggen kanske det blir enklare att kommentera. Fotograf Stefan Tell

Den här bloggen och många andra har blivit tystare och tystare, förut kunde det vara lite kommentarer då och då. Kanske t om en diskussion i kommentarsfälten, men det har försvunnit nästan helt.

Visst, på min Facebook-sida händer det desto mer, men i ett led att underlätta för de som faktiskt vill skriva en kommentar här på bloggen har jag nu installerat Disqus som låter dig kommentera enklare om du är inloggad på Facebook, Twitter, Google eller Disqus (såklart).

Hoppas detta gör det enklare för dig, om och när du vill fråga, kommentera eller bara trycka på någon annan knapp som finns därnere.

4 comments… add one
 • Joakim Berndes 27 mars, 2014, 09:30

  Hej Stefan.

  Har du exporterat alla dina kommentarer till Disqus eller behöll du dem på Wordpress och la på Disqus pluginet bara?

  Jag vet inte om jag ska exportera mina Wordpress till Disqus eller inte. Osäker som bara den =P

  Ha de gott!

  • Stefan Tell 27 mars, 2014, 14:19

   Jag installerade det bara, utan att importera eller göra någon förändring av sånt.

   Det blir ju på ett sätt enklare att ha det så här, men också ett ställe till att logga in på för att moderera. Har inte satt mig in i det helt än.

   Som du ser är inte allt rätt, varför det står “Comments on this entry are closed” fast det uppenbarligen går att kommentera vet jag inte. Kanske är något strul med mitt tema?

   Hursomhelst, det kommenteras rätt lite här, men mer på FB, så min förhoppning är att om man kan logga in med något vanligt nätverk kanske det underlättar lite?
   Att köra FB-kommentering rakt av kändes lite för mycket som att lägga alla ägg i samma korg.

   • Joakim Berndes 27 mars, 2014, 14:24

    Okej. Tack för svaren. Jag ska kolla lite till på detta och se om jag blir klokare. Men ser som du en fördel då de flesta har Facebook idag och enkelt kan kommentera.

    • Stefan Tell 27 mars, 2014, 14:26

     Ja, helt klart. Hela grejen med social login på olika tjänster är ju världens bästa grej, förenklar enormt. Men att just bara välja FB kanske inte är så smart. Man vet aldrig vad en aktör hittar på, då kan det vara skönt att inte låsa sig helt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.