≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Köp Kamera & Bild – Allt om fotoprylar

Kamera&Bild - Allt om fotoprylar. Fotograf Stefan Tell

Ibland har man tur. Fototidningen Kamera & Bild hörde av sig nyligen och ville intervjua mig i egenskap av studiofotograf till deras specialnummer om fotoprylar som finns ute i butikerna nu (heter kort och gott “Allt om Fotoprylar“, ej att förväxlas med Fotosidans nummer som säkert står precis bredvid och bara heter “Fotoprylar”). Det blev en intressant upplevelse.

kameraochbild-allt-om-fotoprylar-artikel-stefan-tell

En av deras reportrar, Bengt Luthman, kom förbi min fotostudio och intervjuade mig i säkert två timmar (kändes det som) och resultatet av allt mitt pladder går alltså att läsa i senaste specialnumret.

Det var lite nervöst precis innan, fråga mig inte varför, så har det varit sedan jag gick i skolan, men efter någon minut släppte allt (precis som i skolan) och han fick tålmodigt lyssna på när jag försökte ge några bra svar på hans frågor om studiofotografering, studioblixtar, softboxar, raster och annat.

När jag väl fick se det färdiga reportaget i tidningen på Fotomässan måste jag säga att jag blev väldigt nöjd (hade iofs fått läsa ett utkast innan, men utan layout och bilder), och kan glatt rekommendera ett köp.

Tre bilder fick de med, och vill ni läsa lite mer detaljerade inlägg om hur dessa gjordes finns de såklart på bloggen här; fotografering av Lasse Nilsen som mimare, en modellfotografering (TFP) och studiofotografering med Louise Hoffsten.

Det finns annat läsvärt i det här numret också, såklart. Så spring och köp!

Kamera & Bild finns även nyligen på Twitter (@kamerabild) och har en sida på Facebook om ni vill följa dem. Kamera & Bild ska även finnas för iPad på Qiozk men jag hittar inte specialnumren där, samma gäller Paperton.

Nu får det vara slut på den skamlösa marknadsföringen av mig själv för ett tag, men man ska ju smida medan järnet är varmt, säger de.

2 comments… add one
  • Viktor 25 november, 2011, 20:16

    Roligt! Måste läsa artikeln :)

  • Stefan Tell 28 november, 2011, 11:58

    Det tycker jag, berätta gärna vad du tyckte sen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.