≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Fler som gillar ljussättning & diagram

Klicka här för alla mina inlägg om ljussättning med diagram

Klicka här för alla mina inlägg om ljussättning med diagram

Via den underhållande och väldigt bra fotografen David Bicho (webb här, blogg här) hittade jag en relativt ny webbplats som verkar ha ett innehåll som säkert kan intressera dig som läser min blogg, nämligen ljussättning och diagram.

Lighting For Photo heter den och innehåller just diagram och information kring ljussättning (allt på engelska) och andra teknikaliteter som kan vara intressanta om man vill lära sig mer om studiofotografering (i och utanför fotostudion).

Börja med att kolla ljussättningen och en av bilderna han gjorde i den bästa och finaste Jill Greenberg-stil (hyllning snarare än kopia kallas det nog, även om det inte var gråtande barn han använde) här.

Rekommenderas varmt.

1 comment… add one
  • Jonas Burman 13 maj, 2010, 19:53

    Jaha. välkommen till ankdammen igen då ;)

    Jag har Davids blogg på min boggroll!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.