≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Bilfotografering – nytt galleri uppe

Nu har jag äntligen (igen) börjat uppdatera hemsidan med bilder som borde ha fått finnas där i större storlekar för länge sedan. Men, som alltid, det kom andra saker före.

Nu är i alla fall några sköna bilder på diverse muskelbilar jag fotograferade för SEAB/Turtle Professional uppe på hemsidan. Här finns bilderna från förra årets bilfotografering med muskelbilar i all sin prakt.

Just bilfotografering är inget jag gör speciellt ofta, men kul var det. Och några bilder blev bra och användbara. Men fantastiskt många var riktigt trista och dåliga. Så går det när man vill få med lite fart i bilderna, man får verkligen ta många bilder för att allt ska stämma. Och slänga väldigt många där något är fel så den inte funkar.

Jag har skrivit lite mer om det tidigare, tillsammans med vad jag använde för kamera, objektiv, slutartid osv här och här och här om du är intresserad.

1 comment… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.