≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

400 inlägg (och 83 utkast)

Rätt mycket har det blivit såg jag precis, även om bloggen i dess nuvarande form inte riktigt kan räkna med alla 401 (med detta). Till en början var det mycket raljerande om det mesta jag kom på, idéer, kundvård, marknadsföring och lite blandat.

Men, jag trivs ganska bra med det fokus som bloggen har nu, men det har sina problem att försöka hålla sig fokuserad. Jag har många gånger tänkt att skriva mer om själva yrket som fotograf, eller arbetslivet som egenföretagande, eller hur jag tänker (eller inte tänker) när det gäller prissättning och kundvård.

Sen blir det fullt upp med jobb och tankarna blåser bort.

Utkast som söker sitt innehåll

Det för mig osökt in på de 83 utkasten som jag inte orkat radera än. Vissa är nästan färdigskrivna, medan andra på sin höjd är en rubrik eller punktlista som jag trodde skulle hjälpa mig att skriva ett fantastiskt inspirerat inlägg nästa gång jag loggade in, och hade tid. Men så blir det nästan aldrig.

Lite som med idéer, de är inte bra förrän de är genomförda. Samma gäller blogginlägg, eller det mesta.

Alla fungerar olika, men jag tror jag måste göra saker nästan direkt jag kommer på dem, annars tröttnar jag fort och blir oinspirerad. Bra att tänka på lite oftare, istället för att skriva långa listor som aldrig blir avprickade.

Och till sist, bilden ovan pryder numera mitt VISA-kort från Handelsbanken, blev väldigt fint. Trodde inte riktigt den skulle godkännas eftersom registreringsskylten syns, men det funkade. Ett rätt snyggt sätt att skilja sina bankkort åt.

1 comment… add one
  • Jens 1 maj, 2010, 08:13

    Cool kort! Med tanke på vilken kvalité din inlägg håller så skulle gärna snart se dina utkast publicerade. Du är en stor inspiration för oss alla som följer Dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.