≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Google Analytics – äntligen med anteckningar

Om du som jag gillar att följa statistiken med hjälp av Google Analytics så kanske du har sett att de till slut har hört min bön och lagt till möjligheten att göra små notiser knutna till datum i tidslinjen.

Väldigt praktiskt om man vill göra små anteckningar om när man har uppdaterat något, skrivit ett nytt inlägg eller fått in en länk från Twitter, Facebook eller andra ställen.

Klicka bara på pluppen vid valt datum och välj att lägga till en anteckning, så sparas den och man har lite lättare att se vad som orsakade den där stormen av besök en viss dag. Just idag verkade det lite buggigt, så alla anteckningar sparades inte. Plus att det tog lite längre tid att ladda. Men, som alltid, det är ju trots allt gratis.

Läs mer på Google Analytics-bloggen.

1 comment… add one
  • Anna 14 januari, 2010, 11:20

    Äntligen! Har oxå saknat en sådan funktion så perfekt att dom hört dina böner!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.