≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Roligt från fotoassistenter

light-test-com

Som Profoto och Strobist skriver så finns det en nisch för vad som helst på nätet, t ex testbilder från fotoassistenter. Eller snarare ljustester. Där han/hon som var fotoassistent agerar modell och håller i ett gråkort, oftast.

Vem som helst får visst lägga till material, så det verkar rätt öppet på så sätt. Rolig idé hur som helst, och alltid kul att se lite bakom kulisserna från fotograferingar. Det finns liknande grupper på Flickr (Behind the scenes), men det är ju som sagt på Flickr.

Kanske något för svenska Fotoassistenterna att göra en svensk variant av? Om de vill ha en lite mer lokal anknytning dvs.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.