≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Märklig förfrågan: ärrfotografering

Foto från Flickr: thomwatson

Idag ringde en kille och frågade om jag gjorde ärrfotograferingar. Jag var tvungen att fråga vad det var. Fotografering av ärr, sa han. Han behövde det visst till något ärende han hade med försäkringsbolaget.

Uppenbarligen finns det några som sysslar med den sortens fotografering, men de är inte många. Så jag överlåter nog till dem att fortsätta med det så fortsätter jag med porträttfotografering och annat. Skadefotografering är nog inte min grej, verkar mest deppigt.

Det jag inte blir riktigt klok på är varför han valde att ringa mig. Jag dyker inte upp i resultatlistan om man söker på “ärrfotografering“. Det finns inget i min fotoportfolio som är ens i närheten, och tills nu har jag inte skrivit en rad om det på bloggen.

Konstigt. Fast det kanske är något att livnära sig på också?

1 comment… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.