≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Snabbare statistik på Flickr

flickr_statistikBildtjänsten Flickr har precis börjat med lite snabbare uppdaterad statistik, tidigare var man “tvungen” att vänta tills de hade räknat klart siffrorna för att se den uppdaterade statistiken för gårdagen. Nu verkar det ske lite mer hela tiden. Exakt hur uppdaterat det är vet jag tyvärr inte, men det är i alla fall bättre än tidigare.

Se bakåt i tiden

En annan förbättring är att man nu kan titta på de 28 senaste dagarnas statistik i mer detaljerad form, något som det varit lite mer skralt med tidigare. Bra om man ser något intressant (oftast en topp i kurvan) några dagar tidigare som man vill klura reda på vad det kan ha berott på, eller varifrån besöken kommer.

Kräver ett Pro-konto, men det är det helt klart värt. 25 dollar tror jag det kostar för ett år. Läs allt om det nya på deras blogg…

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.