≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Hitta Flickr-fotografer och bilder du säkert gillar

Är du fotograf och använder Flickr markerar du kanske ibland andras bilder du gillar som favoriter? Då finns det en smart webbtjänst där du bara fyller i ditt Flickr-ID, ditt användarnamn eller din Flickr-adress och sen visar Flexplore upp bilder som du säkert kommer gilla, baserat på vad andra fotografer som gillar liknande bilder som du gillar gillar.

flexplore_hitta-bra-fotografer-flickr

Här är förslagen på bilder jag har fått, baserat på mina Flickr-favoriter. Har man inte använt tjänsten på ett tag finns det möjlighet att “beräkna om” för att uppdatera lista på rekommendationer. För att se nya rekommendationer, är det bara att ladda om sidan. Plus att det finns lite olika länkar där man kan hitta vilka användare som har mest liknande smak och mycket mer.

Klart värt ett återbesök då och då. Rekommenderas.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.