≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Hedvig Andersson, porträtt av debuterande författare

Bokförlaget Bonnier Carlsen ville visa upp en av deras nyare förmågor Hedvig Andersson som debuterar under 2009 med några fina bilder och kontaktade mig. Hon kom förbi min fotostudio och tog lite porträttbilder, dels författarporträtt för pressbilder och dels några som ska vara med årets höstkatalog.

Fler porträtt av Hedvig hittar du här

Fotograferat i mindre fotostudio med en Nikon D700 + 85mm-objektiv och ljussatt med en Profoto Compact 600R med 150 cm Octabox ungefär en halvmeter från ansiktet. Själv stod jag på en pall för detta porträtt för att komma upp lite.

Hedvig vann P3 Stars novelltävling 2008 med novellen “Bygga bo”, läs intervjun här.

Nu har hennes bok “Bortom världen utanför” recenserats i SvD, läs recensionen här

Och här är länken till bokpresentationen på hennes bokförlags, Bonnier Carlsens, hemsida, klicka här.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.