≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Gratis exempel från Joe McNallys nya bok

hot-shoe-diaries_joe-mcnally_bokomslagJoe McNally, en av de stora förgrundsfigurerna när det gäller att använda sig av små kamerablixtar för att ge stora resultat, har varit generös nog att lägga ut en PDF från hans senaste bok “Hot Shoe Diarieshelt gratis.

32 sidor av bokens 320 sidor finns som gratis PDF här

Är man intresserad av att använda kamerablixtar vid sidan om kameran (off-camera lighting) på stativ eller på annat sätt, känns den här boken som ett självklart köp. Kostar 26 dollar + frakt men kan köpas tillsammans med den utmärkta The Moment It Clicks: Photography secrets from one of the world’s top shooters för 59 dollar om man vill storhandla.

Rekommenderas.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.