≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Fotografering till sympatisk hyresvärd

Innan jul fick blev jag kontaktad av webbyrån Britny som behövde en fotograf som kunde fotografera bilder från en av deras kunders verksamhet. Stiftelsen Isaak Hirschs Minne är en lite annorlunda fastighetsvärd som äger ett par fastigheter i centrala Stockholm. Som de själva beskriver sig; “En fastighetsägare med engagemang för äldre”.

Fotografering av gård utomhus för fastighetsvärd

Jag tog med mig kameran och några objektiv under några halvdagar på Kungsholmen och i Vasastan för att dokumentera lite av livet i de hus som SIHM äger och förvaltar.

hemtjanst

Det är inte varje dag man får se en fastighetsvärd som känns så rätt som ett praktiskt alternativ för de som börjar bli lite äldre och söker en boendeform som kan fungera i många år framöver. Här finns egen hemtjänst, en aktiv och personlig fastighetsservice och nära till värden. Allt inramat av vackra gårdar och välskötta hus.

Jag skulle helt klart vilja bo på ett liknande ställe när jag blir äldre.

Besök dem här: Stiftelsen Isaak Hirschs Minne

3 comments… add one
 • Sebastian 5 februari, 2009, 17:15

  Hej!

  Ville bara säga att jag hitta din blogg via en länk från fotosidan. Du hade lagt in en riktigt bra bild i “studio-poolen”.

  Läst igenom en del inlägg och måste säga att jag tycker det är riktigt intressant att se hur du fotar och även läsa om dina berättelser hur det är att driva eget. Kommer definitivt lägga till din blogg i mina bokmärken.

  Ha en bra dag!

  • Stefan Tell 5 februari, 2009, 17:22

   Tack för det, roligt att du gillade bloggen. Alltid kul att få respons.

 • Helena 6 februari, 2009, 00:03

  Hej!
  Jag har precis börjat intressera mig mer för porträttfotografering, har tidigare mest fotat natur och djur. Kände att jag behövde tips så jag knappade mig in i forumet på fotosidan.se där jag hittade din sida. Glad är jag för det, jag tänker komma tillbaka hit ofta för att kika på ditt arbete! Tycker din idé om att dokumentera och visa din ljussättning m.m under dina fotograferingar är riktigt bra. Det känns ödmjukt att du vill visa för att kunna lära andra och så vidare. Tack för en bra sida! Mvh Helena

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.