≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Porträttfotografering av illustratör Erika Eklund

Porträttfoto av Erika Wilson Eklund

Porträttfoto av Erika Wilson Eklund (foto Stefan Tell)

På uppdrag av bokförlaget Bonnier Carlsen fotograferade jag illustratören Erika Eklund Wilson som snart debuterar med två lättlästa böcker,  “Märta börjar rida” och Märta galopperar”. Bilden är tagen i min lilla studio med en Nikon D700, objektiv 85/1.4 och två stycken Profoto ComPact, den ena med en Softlight Reflector med raster (belyser ansiktet) och den andra snett bakifrån för kantljus i en långsmal softbox, mot en vit bakgrund. Sen skadar det inte med en bra modell såklart.

Exempel från böckerna som du hittar mer om på den officiella hemsidan: Märtasidan.se

.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.