≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Fototips: 16 illustrerade tips för porträttfotografering

På aktiva och välbesökta Epic Edits Weblog hittade jag en enkel men väl illustrerad lista på sexton tips för de intresserade av att fotografera porträtt. Mer inspiration och idéer än för affärsverksamheten som porträttfotograf, men ändå värt ett besök.

16 Inspirational Portrait Photography Techniques

Alltid kul med bloggare som tar sig tid att göra väl formulerade listor, och speciellt om de kompletteras med bilder eller illustrationer. Ett bra sätt att marknadsföra sig och få trafik.

En snabb titt på min egen portfolio för porträttfotografering visar att jag nog har en och annan punkt på listan kvar innan jag har tillräckligt med exempel för att göra en liknande lista. Fast, för mina kunder brukar det sällan vara så attraktivt med oskarpa bilder och liknande även om det kan vara nog så fint.

Klicka här om du vill läsa mer om ljussättning i fotostudio med diagram m.m.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.