≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

1100 blogginlägg!

Tänk dig att du letar efter något du undrar över på Internet, kanske en ganska specifik sak. Sen hittar du någon som varit i samma situation och skrivit ihop ett blogginlägg som förklarar hur de löste det hela. Gärna med bilder och exempel från verkligheten.

Det kan ju vara allt från en recension man tycker känns relevant, eller ett arbetsflöde som passar just dig eller kanske svaret på frågan hur man kan tänka kring ett visst problem.

Jag kan inte räkna till hur många gånger jag blivit hjälpt av andra som delat med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Det jag däremot kan räkna till (även om WordPress hjälpte till lite) är hur många gånger jag kunna ge tillbaka och bidra med mitt innehåll.

Utforska etiketter och sökfunktionen

Med hundratals blogginlägg, elva hundratals faktiskt, är det inte helt lätt att strukturera innehållet på min blogg. Men det går rätt ofta att klicka sig vidare för att se om det fanns något mer intressant kring ett visst ämne.

Jag försöker tagga inlägg med relevanta etiketter, oftast några generella men för t ex ljussättning också några specifika om vilken utrustning som har använts.

Ett kort tag tänkte jag att detta inlägg som firar 1100 blogginlägg här skulle vara en sammanställning av det mest ”intressanta” innehållet. Men kom snabbt på att det har jag nog skrivit om tidigare.

Det jag däremot kan rekommendera, när du har tid och lust, är att faktiskt använda sökfunktionen. Eller klicka på taggar som kanske leder till massor med innehåll du gillar.

Sen får du gärna skriva upp din e-postadress i högerkolumnen så du får en uppdatering när jag skrivit något nytt.

Tack för att du läser min blogg förresten, det gör mig alltid glad.

/Stefan

2 comments… add one
 • Joakim 8 oktober, 2018, 09:24

  Hej Stefan! Ville bara tacka för ditt enormt generösa sätt att dela med dig av tips och tankar. Jag hittade din blogg när jag letade efter något specifikt och är innerligt tacksam att finna denna guldgruva.
  Ja jag kanske har missat dina 10998 andra inlägg men nu är jag här och läser ikapp och lämnar dig inte! Tack!

  • Fotograf Stefan Tell 8 oktober, 2018, 23:16

   Tack så mycket,
   och grattis till att du hittade hit.

   Hoppas du inte blir besviken när du läst 1102 inlägg och inser att det inte fanns fler, även om jag gillar din femsiffriga uppskattning av bloggens omfattning :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.