≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Ny tjänst för gruppbilder

ny-smidig-tjänst-för-gruppbilder

För att möta den ökande efterfrågan på gruppbilder från företag och organisationer har Fotograf Stefan Tell utvecklat en ny tjänst som ska göra det lättare för företag.

Konceptet bygger på idén med att ”photoshoppa” ihop en bild av flera bilder så alla blir nöjda. Med hjälp av ny teknik och ”outsourcing” kommer det gå snabbare och bli billigare för alla parter.

exempelbild-mot-bakgrund

Istället för att som traditionella fotografer arbetar där alla som fotograferas måste vara på en och samma plats vid ett visst tillfälle kan gruppbilden istället sättas ihop av alla inblandade personers favoritporträtt. Utan att någon ens behöver göra sig besväret att kamma sig och åka till en fotostudio.

Några enkla steg till en gruppbild

  1. Välj en ”kroppbild” med rätt antal personer
  2. Se till att det är rätt kön på kropparna
  3. Välj kläder, t ex slips och kavaj, eller ”casual”
  4. Ladda upp ditt favoritporträtt på dig själv
  5. Lägg in porträttet på den kropp du vill ha
exotiska-platser-för-gruppbildr

Välj bakgrund efter verksamhet

Vad vill ert företag kommunicera för känslor med er gruppbild? Vi har en bildbank med bakgrunder att välja från, allt från grått till exotiska miljöer eller kanske rentav något ”urbant”?

gruppbild-bakgrund-graffitti
Bakgrundsbild CC:  Katarína Chovancová (Flickr)

När alla medarbetare lagt in sina favoritporträtt passas de in i mallen och anpassas så de ser ut att vara tagna vid samma tillfälle.

Beställaren väljer sedan bakgrundsbild och trycker ”Beställ” så kommer er gruppbild inom 3 arbetsdagar tillsammans med en faktura.

Är det någon nyanställd som behöver vara med eller behöver ni ta bort en som slutat eller är föräldraledig? Logga bara in på tjänsten och lägg till eller ta bort en kropp så skickas en ny bild snarast.

erbjudande

En perfekt lösning, eller hur?

1 comment… add one
  • Erik Niska 1 april, 2015, 12:23

    April, april.. :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.