≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Pressbilder till screentryckande formgivare

Pressbild på Katarina, porträtt av formgivare på La-la Label. Fotograf Stefan Tell

Katarina som är en av tjejerna bakom La-la Label, presenterar sig på Etsy där de säljer sina produkter med: ”We are a colourful graphic print focused illustration label”, behövde bra pressbilder till PR och marknadsföring och ringde mig.

Det fina i kråksången är att hon hyr in sig i en stor verkstad där hon screentrycker produkterna de gör. En stor fabrikslokal i Sickla med otroligt stora fönster i två väderstreck. Att fotografera där blev fantastiskt enkelt och bra även fast det spöregnade precis när jag tog fram kameran. Snyggt ljus på alla sätt.

Formgivare med screentryckt kudde från La-la label. Fotograf Stefan Tell

Det är egentligen inte så mycket jag behöver säga om det här, Katarina är otroligt lättfotograferad, lokalen erbjöd bra ljus i vilken riktning man än vände sig och en fin kudde kan man alltid ha med på bild.

Formgivare med kudde i tryckverkstad. Fotograf Stefan Tell

Såhär önskar jag att fler fotouppdrag kunde få vara, bra ljus, bra miljö och ett naturligt sätt att visa upp något (annars är det alltid svårt var man ska göra av händerna på något sätt) så det blir lite intressantare bilder.

Bilderna tog jag med en Nikon D700 och ett 50mm/1.4G-objektiv. Lite snabba justeringar i Lightroom 4, sen var det klart.

kuddar-m-tryck-lalalabel

De formger som sagt kuddar (som jag fotograferade tidigare i år), men har även lite annat i sitt sortiment. Kolla gärna deras butik på Etsy eller följ La-la label på Facebook. Kan varmt rekommendera kuddarna, mycket fina.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.