≡ Meny
Fotograf Stefan Tell

Snart: En dag på Flickr…

Jag har provat på en massa olika saker på Internet under åren, men efter att den första förälskelsen eller intresset har lagt sig brukar jag återgå till några få ställen där jag lägger lite mer energi.

Flickr är ett av dessa ställen/tjänster som jag tycker levererar på alla plan.

Sen är problemet att jag inte alltid levererar. Det kommer liksom jobb emellan. Och då får den typen av marknadsföring/nätverkande ofta stryka lite på foten. Vilket såklart är idiotiskt, men det kräver lite tid och lite inspiration för att knyta kontakter och allt sånt som Flickr är bra på.

Så, min tanke är att se vad man kan göra med en hel arbetsdag bara på Flickr. Kommentera bilder, skicka internpost och delta i diskussioner. Och sånt. Kommer såklart inte stå ut som en fyr där, eftersom det redan finns så många som hänger där rätt mycket.

Och är det något jag har lärt mig är det att man har svårt att slå de som har samlat en stor skara fans. Ã…tminstone om man vill ha uppmärksamhet. Och uppmärksamhet är lite av den nya valutan. Så då är det bra att ha folk som uppmärksammar det man gör.

Men det kan vara ett intressant experiment. Egentligen borde man sätta av en hel vecka för att se hur det blir, men det tror jag inte jag skulle ha tålamod till, och sen behöver min son nya skor och allt det där.

Ã…terkommer med hur det går framöver.

.

0 comments… add one

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.